Solbærtoddy

Tilberedning

  1. Tøm posens innhold i en stor kopp.
  2. Tilsett 1,5 – 2 dl kokende vann.
  3. Rør om.

Ingredienser

Vann, sukker, 7,4% solbærkonsentrat, modifisert potetstivelse E1422, surhetsregulerende middel (eplesyre), konserveringsmiddel (kaliumsorbat), krydder (nellik, kanel).

Nettoinnhold

5 poser a 50 g flytende konsentrat.
Til sammen 250 g konsentrat.

Oppbevaring

Pakningen oppbevares tørt og ikke over normal romtemperatur.
For holdbarhet se «best før utgangen av».

Næringsinnhold

Næringsinnhold
per 100 g konsentrat
Pr porsjon
2 dl
% GDA
– 2 dl
GDA
voksen person
Energi: 899,9 kJ 450,0 kJ
215,1 kcal 107,5 kcal 5,4 % 2000 kcal
Protein: 0,0 g 0,0 g 0,0 % 50 g
Karbohydrat: 51,8 g 25,9 g 9,6 % 270 g
tilsatt sukker: 46,5 g 23,2 g 25,8 % 90 g
Kostfiber: 0,2 g 0,1 g 0,4 % 25 g
Fett: 0,0 g 0,0 g 0,0 % 70 g
herav mettet: 0,0 g 0,0 g 0,0 % 20 g
Natrium: 0,0 g 0,0 g 0,0 % 2,4 g

GDA (Guided daily amount) er anbefalt daglig inntak av næringsstoffer beregnet ut fra en voksen persons energibehov på 2000kcal.

Webdesign og CMS: Doghouse