Vaniljesaus

Tilberedning

  1. Kok opp 5 dl melk under stadig omrøring.
  2. Terkk kasserollen av platen og visp pulveret inn i den kokte melken.
  3. Rør noen ganger under avkjøling.

Innhold:
2 poser á 54 g. Hver pose gir 5 dl vaniljesaus.

Ingredienser

Sukker, maisstivelse, aroma (ethylvanillin, vanillin), fargestoff (betakaroten)

Oppbevaring

Pakken oppbevares tørt. For holdbarhet se «best før utgangen av».

Næringsinnhold

Næringsinnhold pr porsjon tilberedt med kremfløte.

Næringsinnhold pr 1dl ferdig
vaniljesaus tilberedt med lettmelk
% GDA GDA voksen person
Energi: 250,1 kJ
78,8 kcal 3,9 % 2000 kcal
Protein: 3,0 gram 6,0 % 50 gram
Karbohydrater: 13,4 gram 5,0 % 270 gram
herav sukker 5,8 gram 6,5 % 90 gram
Kostfiber: 0,0 gram 0,1 % 25 gram
Fett: 1,4 gram 2,0 % 70 gram
herav mettet 0,8 gram 4,2 % 20 gram
herav enumett 0,4 gram
herav flerumettet 0,0 gram
Natrium: 0,04 gram 1,5 % 2,4 gram
Salt: 0,1 gram
Webdesign og CMS: Doghouse