Sjokoladepudding med vaniljesasus

Tilberedning

Tilberedning av sjokoladepudding:

  1. Kok opp 6 dl melk under stadig omrøring.
  2. Trekk kasserollen av platen og visp pulverblandingen inn i den kokte melken.
  3. Hell puddingen i en form som er fuktet i vann.
    Sett puddingen i kjøleskap i ca 2 timer.

Tilberedning av vaniljesaus:

  1. Kok opp 3 dl melk under stadig omrøring.
  2. Trekk kasserollen av platen og visp pulveret i den kokte melken.
  3. Rør noen ganger under avkjøling.

Ingredienser

Ingredienser sjokoladepudding:
Sukker, 16 % fettredusert kakaopulver, maisstivelse, modifisert tapiokastivelse, stabilisatorer (pektin, karragenan, xanthan gumm, johannesbrødkjernemel), potetstivelse, aroma, salt.

Ingredienser vaniljesaus:
Sukker, maisstivelse, potetstivelse, aroma, fargestoff (betakaroten).

Nettovekt sjokoladepudding: 96 g. Nettovekt vaniljesaus: 32 g. Nettovekt totalt: 128 g.

Oppbevaring

Oppbevares i romtemperatur.

Næringsinnhold

Næringsinnhold pr 100 g tilberedt med lettmelk
Energi: 391 kJ
93 kcal
Protein: 3,4 gram
Karbohydrater: 14,8 gram
Fett: 2,2 gram
Webdesign og CMS: Doghouse