Mandelkjernepudding med bringebærsaus

Tilberedning

  1. Kok opp 6 dl melk under stadig omrøring.
  2. Trekk kasserollen av platen og vips pulverblandingen inn i den kokte melken.
  3. Hell puddingen i en form som er fuktet i vann. Sett puddingen i kjøleskapet i ca 2 timer.

Vend puddingen på et fat og server med bringebærsaus.
Trenger du mer saus anbefaler vi Gaute’s Bringebærflørt.

Ingredienser

Ingredienser pulverblanding:
Sukker, maisstivelse, 3% mandler, stabilissator (karragenan), potetstivelse, aroma, fargestoff (betakaroten).

Ingredienser bringebærsaus:
Vann, sukker, 7% bringebærkonsentrat, modifisert maisstivelse, konserveringsmiddel (kaliumsorbat), aroma.

Nettovekt pulverblanding: 81 g. Nettovekt bringebærsaus: 64 ml (nettovekt 80 g). Nettovekt totalt: 161 g.

Oppbevaring

Oppbevares i romtemperatur.

Næringsinnhold

Næringsinnhold pr 100 g tilberedt med lettmelk
Energi: 417 kJ
99 kcal
Protein: 2,7 gram
Karbohydrater: 19 gram
Fett: 1,4 gram
Webdesign og CMS: Doghouse