Karamellpudding med karamellflørt

Tilberedning

  1. Tøm pulverblandingen i en kasserolle og tilsett 3,5 dl helmelk.
  2. Kok opp under omrøring.
  3. Fordel den kokte blandingen i skålene/glassene ca. 1 dl pr. skål/glass. Settes 40 min. i kjøleskap.

Hell over Karamellflørt og server.

Ingredienser

Ingredienser pulverblanding:
Sukker, fortykningsmiddel (karragenan), hvetemel, aroma, fargestoff (betakaroten), vanilje.

Ingredienser Karamellflørt:
Fruktose, glukose, vann, karamellisert sukker, sukker.

Nettovekt pulverblanding: 29 g. Nettovekt Karamellflørt: 24 ml (nettovekt 32 g).

Oppbevaring

Oppbevares i romtemperatur.

Næringsinnhold

Næringsinnhold pr posjon g tilberedt med helmelk
Energi: 330 kJ
80 kcal
Protein: 3 gram
Karbohydrater: 17 gram
Fett: 3,5 gram
Webdesign og CMS: Doghouse