Gele med jordbær- og bringebærsmak

Tilberedning

  1. Kok opp 5 dl. vann, trekk kasserolle vekk fra platen.
  2. Tilsett 1 pose gelepulver, og rør godt sammen.
  3. Hell blandingen over i en form/skål og sett den i kjøleskapet til avkjøling, i ca 3 timer.

Tips:
Vil du lage gelé på kortere tid, hell geléblandingen i mindre skåler.

Ingredienser

Sukker, gelatin, surhetsregulerende middel E330, aroma, farge E163.
Nettovekt: 88 gram pr. pose, til sammen 176 gram.

Oppbevaring

Pakken oppbevares tørt. For holdbarhet se «best før utgangen av».

Næringsinnhold

Næringsinnhold pr 100 gram.

Næringsinnhold i ferdig produkt pr. 100 gram % GDA GDA voksen person
Energi: 250,1 kJ
59,8 kcal 3,0 % 2000 kcal
Protein: 1,3 gram 2,7 % 50 gram
Karbohydrater: 13,1 gram 5,2 % 250 gram
herav sukker 13,0 gram 14,5 % 90 gram
Kostfiber: 0,0 gram 0,0 % 25 gram
Fett: 0,0 gram 0,0 % 70 gram
herav mettet 0,0 gram 0,0 % 20 gram
enumett 0,0 gram
flerumettet 0,0 gram
Natrium: 0,0 gram 0,0 % 2,4 gram
Webdesign og CMS: Doghouse