Pannacotta med bringebærflørt

Tilberedning

  1. Tøm pulverblandingen i en kasserolle og tilsett 3,5 dl helmelk. Kok opp under omrøring.
  2. Fordel i 4 skåler eller glass, ca 1 dl pr. skål/glass.
  3. Sett skålene 30 min. i kjøleskap.

Ferdig fristelse
Hell over bringebærflørt og server.

Ingredienser

Pulverblanding:
Sukker, modifisert maisstivelse, aroma, stabilisator (karragenan, johannesbrødkjernemel), farge (betakaroten), vanilje.

Bringebærflørt:
Vann, sukker, 7% bringebærkonsentrat, modifisert maisstivelse, konsververingsmiddel (kaliumsorbat), aroma.

Nettovekt pulverblanding: 59,5 g. Nettovekt Bringebærflørt: 32 ml (nettovekt 40 g).

Oppbevaring

Oppbevares i romtemperatur.

Næringsinnhold

Næringsinnhold pr porsjon tilberedt med helmelk.

Energi: 505 kJ
120 kcal
Protein: 3 gram
Karbohydrater: 20 gram
Fett: 3,5 gram
Webdesign og CMS: Doghouse