Créme Brûlée

Tilberedning

  1. Tøm pulverblandingen i en kasserolle og tilsett en liten boks (3,3 dl) kremfløte. kok opp under forsiktig omrøring.
  2. Fordel i 4 skåler eller kopper, ca 1 dl pr. skål/kopp. Settes 30 min. i kjøleskap.
  3. Strø over sukker og karamelliser med Brûlée brenner eller skibrenner.

La de 4 porsjonene hvile i 2 min. før servering.

Ingredienser

Sukker, fortykningsmiddel (karragenan), hvetemel, aroma, fargestoff (betakaroten), vanilje.
Nettovekt pulverblanding: 22,5 g. Nettovekt sukker: 20 g.

Oppbevaring

Oppbevares i romtemperatur.

Næringsinnhold

Næringsinnhold pr porsjon tilberedt med kremfløte.

Energi: 1410 kJ
340 kcal
Protein: 2 gram
Karbohydrater: 12 gram
Fett: 32 gram
Webdesign og CMS: Doghouse