Vafler

Tilberedning

Tilsett 9 dl vann og 200 flytende / smeltet margarin eller nøytral olje. Dette gir ca. 18 plater med deilige vafler. Stekes i godt smurt vaffeljern.

Alternativ for fyldigere vafler:

Bruk melk i stedet for vann.
Tilsett 1 egg og 8,5 dl vann eller melk.
Tilsett 2 egg og 8 dl vann eller melk.

Ingredienser

Hvetemel, sukker, modifisert stivelse E1442, skummet melkepulver, hevemiddel (E500, E450), salt, emulgator E471, farge (E100, E160b), aroma (vanillin).

Nettoinnhold: 650 gram.

Oppbevaring

Posen oppbevares tørt, og ikke over normal romtemperatur.

Næringsinnhold

Næringsinnhold pr 100 gram
Energi: 1500,4 kJ
358,6 kcal
Protein: 8,1 gram
Karbohydrater: 68,5 gram
herav sukker 15,5 gram
herav kostfiber 2,3 gram
Fett: 5,1 gram
Webdesign og CMS: Doghouse