Sjokolademuffins

Tilberedning

  1. Sett stekeovnen på 180 – 200° C.
  2. Ha 2 egg, 1,5 dl margargin / nøytral olje og 1 dl vann i en bolle. Tilsett posens innhold og rør til glass masse.
  3. Fyll muffinsformer ca 3/4 fulle med ferdig røre.
  4. Stek i ca. 12 min fo+r små muffins (40 g muffinsrøre) og 18 – 20 min på store muffins – avhengig av størrelse på papirformer og ovnens stekefunksjon.

En pose gir ca. 15 små muffins eller 6 store.

Ingredienser

Hvetemel, sukker, modifisert maisstivelse, dextrose, hvetegluten, hevemiddel (E450, E500, E541), emulgator (E471, E481), salt, fortykningsmiddel E415, farge 160a, aroma (vanillin).

Nettovekt: 340 gram.

Oppbevaring

Posen oppbevares tørt.

Næringsinnhold

Næringsinnhold pr 100 g ferdigstekt produkt 1 muffins (ca 36 g) % GDA GDA voksen pers.
Energi: 1431,2 kJ 512,2 kJ
342,1 kcal 123,1 kcal 6,2 % 2000 kcal
Protein: 3,6 gram 1,3 gram 2,6 % 50 g
Karbohydrater: 43,9 gram 15,8 gram 6,3 % 250 g
herav sukker 14,5 gram 5,2 gram 5,8 % 90 g
Kostfiber: 1,1 gram 0,4 gram 1,5 % 25 g
Fett: 16,5 gram 5,9 gram 8,5 % 70 g
herav mettet 1,9 gram 0,7 gram 3,4 % 20 g
enumett 9,2 gram 3,3 gram
flerumettet 4,5 gram 1,6 gram
Natrium: 0,24 gram 0,09 gram 3,6 % 2,4 g
Webdesign og CMS: Doghouse