Lys muffins

Tilberedning

  1. Sett stekeovnen på 180 – 200° C.
  2. Ha 2 egg, 1,5 dl margargin / nøytral olje og 1 dl vann i en bolle. Tilsett posens innhold og rør til glass masse.
  3. Fyll muffinsformer ca 3/4 fulle med ferdig røre.
  4. Stek i ca. 12 min for små muffins (40 g muffinsrøre) og 18 – 20 min på store muffins – avhengig av størrelse på papirformer og ovnens stekefunksjon.

En pose gir ca. 15 små muffins eller 6 store.

Ingredienser

Hvetemel, sukker, modifisert maisstivelse, dextrose, hvetegluten, hevemiddel (E450, E500, E541), emulgator (E471, E481), salt, fortykningsmiddel E415, farge 160a, aroma (vanillin).

Nettovekt: 340 gram.

Oppbevaring

Posen oppbevares tørt.

Næringsinnhold

Næringsinnhold pr 100 g ferdigstekt produkt 1 muffins (ca 36 g) % GDA GDA voksen pers.
Energi: 1670,1 kJ 601,2 kJ
399,2 kcal 143,7 kcal 7,2 % 2000 kcal
Protein: 5,7 gram 2,1 gram 4,1 % 50 g
Karbohydrater: 41,5 gram 14,9 gram 6,0 % 250 g
herav sukker 18,6 gram 6,7 gram 7,5 % 90 g
Kostfiber: 0,9 gram 0,3 gram 1,3 % 25 g
Fett: 22,7 gram 8,2 gram 11,7 % 70 g
herav mettet 2,6 gram 0,9 gram 4,6 % 20 g
enumett 13,3 gram 4,8 gram
flerumettet 6,8 gram 2,4 gram
Natrium: 0,29 gram 0,1 gram 4,4 % 2,4 g
Webdesign og CMS: Doghouse